Πολιτική επιστροφών

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται εντός δύο (2) εργασίμων ημερών (πλην Σαββάτου και Αργιών), από την λήψη τους από την Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε..

Εφόσον τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι διαθέσιμα, υπό την αίρεση όσων ορίζονται ανωτέρω (υπ’ αρ.7), παραδίδονται στις ταχυδρομικές υπηρεσίες για αποστολή προς τους καταναλωτές εντός δύο (2) εργασίμων ημερών (πλην Σαββάτου και Αργιών), από την ολοκλήρωση της επεξεργασίας τους.

Η αποστολή των παραγγελιών προς τους καταναλωτές γίνεται μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ ή άλλης αντίστοιχης υπηρεσίας courier, και υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία της εκάστοτε υπηρεσίας.

Τα έξοδα αποστολής  είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€ που αποστέλλονται εντός Ελλάδος και άνω των 120€ που αποστέλλονται στην Κύπρο. Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής  υπολογίζονται ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας και συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας, προς ενημέρωση του καταναλωτή, κατά τη συμπλήρωση αυτής από τον τελευταίο και κατά κανόνα ανέρχονται για αποστολές εντός Ελλάδος σε 5€ και αποστολές στην Κύπρο 18€.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του από φυσικό κατάστημα της Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ο καταναλωτής θα δύναται να παραλάβει την παραγγελία του κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν ενημέρωσης ότι η παραγγελία του είναι έτοιμη για παραλαβή, που θα του αποστέλλεται μέσω e-mail στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ο ίδιος έχει δηλώσει κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας του.

Η Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Πλην των περιπτώσεων που η παραγγελία θα παραλαμβάνεται από το φυσικό κατάστημα της Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ο καταναλωτής, για κάθε αγορά που πραγματοποιεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.dimore.gr και παραδίδεται εξ αποστάσεως, έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του άθικτη κατάσταση και επιβαρυνόμενος τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης ο καταναλωτής πρέπει εντός της ανωτέρω προθεσμίας είτε να συμπληρώσει και να αποστείλει στην Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., το ειδικό έντυπο δήλωσης υπαναχώρησης, που του συναποστέλλεται, μαζί με τα παραγγελθέντα προϊόντα, εντός της συσκευασίας αυτών, είτε να δηλώσει σαφώς τηλεφωνικά ή με email, στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας,  προς την Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ότι επιθυμεί να ασκήσει δικαίωμα υπαναχώρησης. Επιπλέον, έντυπο της ανωτέρω δήλωσης υπαναχώρησης, είναι πάντοτε διαθέσιμο εδώ και αποστέλλεται και ηλεκτρονικά, ως συνημμένο αρχείο, με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας (βλ. ανωτέρω υπ’ αρ. 6), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει στην παραγγελία του προς την Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο καταναλωτής υποχρεούται  εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη δήλωση υπαναχώρησης, να επιστρέψει το προϊόν στην Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., και η τελευταία υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που κατέβαλε ο καταναλωτής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, σε τραπεζικό λογαριασμό που οφείλει να δηλώσει ο καταναλωτής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε σφάλμα της Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., το οποίο ο καταναλωτής έχει γνωστοποιήσει στην τελευταία, χωρίς καθυστέρηση από την παραλαβή του προϊόντος, οπότε και έχει τη δυνατότητα διαπίστωσης του σφάλματος, το κόστος της επιστροφής του και αποστολής του σωστού προϊόντος, βαρύνει την Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.. Στην  τελευταία περίπτωση και προκειμένου η Η.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. να αναλάβει τα έξοδα αποστολής, θα πρέπει ο καταναλωτής να επικοινωνήσει με την Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. μέσω των προαναφερθέντων στοιχείων επικοινωνίας, προκειμένου να λάβει οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν, μέσω της συνεργαζόμενης ταχυδρομικής εταιρείας, ώστε να είναι δυνατή τεχνικά και λογιστικά η ανάληψη του κόστους από την Η. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε..

Πολιτική απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.